Eseménynaptár

November 2019
V H K Sz Cs P Sz
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Encyclopaedia 2015. nov.4
Kedves szülők!
 
 
Az Encyclopaedia Egyesület félévi közgyűlésén a következő határozatok születtek meg, amelyeket kérnénk továbbítsanak a szülői közösségnek:
 

1. Az egyesület elfogadta az elnökség pénzügyi beszámolóját.

 

2. A tagság javaslata alapján az egyesület minimális tagdíját, az iskolai megajánlás összegét 50 lej/félév értékben szavazta meg. Az Egyesület közgyűlése örömmel fogadja azon adományokat, amelyek ezen minimális összeget meghaladják, mindenki anyagi lehetőségeihez mérten és lelkiismereti döntése alapján.

 

3. Az iskola vezetősége bemutatja Müller Csaba műépítész tervét az épület bővítésére vonatkozóan, amely hét tantermet, könyvtárat, pszichológiai kabinetet és mosdókat tartalmaz. A beruházás megoldaná az intézmény teremigényeit, értéke meghaladja a 4oo.ooo eurót, amelyet egyházi támogatásból, pályázati alapokból és magán és szponzori támogatásokból kíván megvalósítani. A közgyűlés egyöntetűen támogatja az iskola bővítési tervét, amit anyagilag is szándékszik támogatni.

 

4. Előző cél érdekében a közgyűlés megjelölt egy öt tagú bizottságot, amely a mákói ház értékesítési lehetőségével, értékfelmérésével foglalkozik a következő pár hónapban. A bizottság tagjai: Sztranyiczky Szilárd, ügyvéd, Péter Júlia, ingatlanszakértő, Nagy Alpár, Papp Hunor lelkészek, illetve egyesületi alelnök és Nagy péter, az egyesület elnöke.

 

5. Az egyesület megköszöni Lukács Klára pénztáros hétéven keresztül türelemmel, lelkiismeretsséggel és odaadással vállalt munkáját, elfogadja lemondását ezen funkcióból miután mindkét fia leérettségizett. A közgyűlés egyöntetűen elfogadja Vörös Alpár igazgató javaslatát a pénztárosi feladatkörre Filep Judit személyében, akinek fia 9B osztályos tanuló és közgazdaság szakos tanárnő. 

 

6. Nagy Alpár szülő bemutatja az egyesület egyik támogatási formáját, amelyet a Direct Consulting cég ajánl fel: minden apáczais szülő amennyiben biztosítási szerződést köt ezen cégen keresztül, a szerződés értékének öt százalékát az egyesületnek ajánlja fel. Az ajánlat részletes leírása a csatolt dokumentumban olvasható.

 

 

 

Üdvözlettel,

Vörös Alpár, igazgató                   Nagy Péter, elnök.